Direktlänk till inlägg 19 oktober 2011
500 g älgfärs
200 g fläskfärs
1 gul lök
1 tsk timjan
1 dl ströbröd
1 dl vatten
1 msk kalvfond
1/2 dl lingonsylt
2 msk senap
1 ägg
1 tsk salt
3 krm peppar
Skala och finhacka löken. Blanda samman älg och fläskfärs, och resten av ingredienserna. Blanda väl. Forma färsen till bullar och stek de med smör i en stekpanna.
Servera med kokt potatis eller potatismos, lingon
Hittade precis en ny sida Mylovebasket.com där man kan skapa sin egen webbshop och spara alla kläder som man gillar! Man kan även följa andra personers mode och även tjäna pengar genom att sälja kläder från sin Lovebasket. Har ni en egen Lovebasket? ...
Har försökt att komma in på min blogg i ett halvår eller nått sånt nu, men har inte lyckats. Det har stått att de finns ingen blogg som heter så, men ändå kan jag gå in å titta på den utan att logga in.....men, men nu har jag kommit in, ändrar min bl...
I Sverige firar vi pepparkakans dag 9 December. Pepparkakan är en tunn spröd kaka som får sin unika smak från kryddor som ingefära, nejlika, och kanel. De första dokumenterade ätande av pepparkakor i Sverige var på 1300-talet då nunnor bakade...
Amaryllis Köp lökar där minst en lök syns, ju större lök, desto fler blomstänglar och fler klockor per stängsel. Amaryllis klarar att stå i ljust fönster och även en bit in i rummet. När blomknoppen börjat svälla, då är det dax för lökens först...
Innan all snö kommer är det bra att kolla så att vissa saker är gjort!! Töm vattenslangen på vatten, annars kan den frysa sönder och spricka. Töm krukor av terracotta, porsin och annat ömtåligtmatrial på jord. Ställ de upp och ned för att und...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
||||||||
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
|||
10 |
11 |
12 |
13 |
14 | 15 |
16 | |||
17 | 18 | 19 | 20 |
21 |
22 |
23 |
|||
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
|||
31 |
|||||||||
|